Yüzdeki Ayaktaki Egzama Nasıl Geçer 4 Doğal Tedavi Yöntemi



Yüzdeki ayaktaki Egzama Nasıl Geçer 4 Doğal Tedavi Yöntemi
Egzama, genellikle deriyi kurutan, kaşıntı yapan ve bazen de ufak kabarcıkların oluşmasına yol açan bir deri hastalığıdır.egzama çok çeşitli bir hastalıktır. Bu yüzden de bir çok çözüm yolu denenmiştir ve bu çözüm yolları farklı kişilerde kesin çözümler sağlamıştır eğer sizinde egzama hastalığınız varsa aşağıdaki yöntemleri deneyerek hangisinin faydalı olacağını test etmiş olursunuz ve artık bulduğunuz yöntem ile hayatınıza devam edebilirsiniz.

1. yöntem :
kulağa damlatılan gliserini bir kaç damla elinize dökün üstüne de birkaç damla limon damlatın ve egzamalı olan yere güzelce yedirin. mümkünse elinize egzama eldiveni ya da etrafa bulaşmaması için bir bez de olabilir sarın. ( çünkü çok yağlı bişey bu ) ben akşam yatarken yaptım. sabah uyandığımda parmaklarımda hiç bişey kalmamıştı.

2. yöntem :
CORESATIN SARI KREM
Çeşitli cilt sorunları için ve cilt bakımı için kullanılan mucizevi denecek bir üründür. Kullananların memnuniyet oranı çok yüksektir. Hassas ve atopik dermatit ciltlerin tamir edilmesinde, seboreik dermatit sorununda, sedefte, egzamada , rozada(gül hastalığı), diyabetik ayak sorununda kullanılır. Bunun haricinde nemlendirici olarak da kullanılmaktadır.. içeriğinde : Üre, nane yağı, B6, E vitaminleri, aloe vera, allantoin gibi doğal maddeler bulunmaktadır. Allantoin maddesinin bulunması cildi yenilediğini gösteriyor. Bu sayede de sorunlara daha kolay çözüm buluyor. Günde iki kere cildimize uyguluyoruz. Düzenli uygulanması önemlidir. Doz atlanıldığın da ise kesinlikle fazla kullanılmamalıdır.

3. yötem :
Lavanta, Çörekotu ve Ardıç yağlarını el-vücut kreminin içine damlatın, damla sayısı size kalmış. Gece yatarken egzamalı yere sürün öylece yatın.
4. yöntem :
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içine bir avuç dolusu beyaz dut kurusu atın ve altı dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edin. Altıncı dakikadan sonra ocaktan indirin, elinizi yakmayacak derecede sıcaklığa gelince egzamalı ellerinizi kabın içerisine koyun ve en az 10 dakika etki ettirin. Bir saat ellerinizi yıkamayın. Bir saat sonra ellerinizi suyla durulayın
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine bir avuç dolusu (5-6 yemek kaşığı) beyaz dut kurusu atın ve altı dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edin. Altıncı dakikadan sonra ocaktan indirin. Ilıyınca süzün, yarısı sabah aç karnına, diğer yarısını akşam aç karnına için.

BOĞAZ AĞRISINI ŞIP DİYE KESEN DOĞAL ANTİBİYOTİK İŞE YARADI :

Bebeklerde öksürüğü kesen yöntem balgamlı öksürük :

AYAK MANTARI TEDAVİSİ 3 DOĞAL YÖNTEM ( İŞE YARIYOR ) tinea pedis treatment :

EŞKİNA BALIĞI İLE BÖBREK TAŞI DÜŞÜRME MUCİZE !!!! :

source

You May Also Like