TAZE İNCİRLE GELEN 9 ALTIN FAYDA



Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden taze incir antioksidan kaynağı olması, yüksek posa içeriği, zengin vitamin ve mineralleri sayesinde vücuda sayısız fayda sağlıyor.
Doğadaki Sağlık ekibi taze faydalarını sizler için araştırdı ve bu videoyu hazırladı.
İyi seyirler ve lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayınız.
İnternette insanlar, taze incirin faydaları nelerdir, taze incir günde kaç tane yenmeli, yaş incirin ne gibi faydaları var, incir hangi organa iyi gelir ve taze incirde hangi vitaminler var gibi sorulara cevap arıyorlar.
Sağlık açısından ciddi faydaları olan incir içeriğinde sodyum, potasyum, magnezyum minerallerini ve A, E, C, B3, B6, B2, K vitaminlerini içerir ve aynı zamanda iyi bir lif kaynağıdır.
Uzmanlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendirirken, diyet dostu olmasıyla da dikkat çeken taze incirin aşırıya kaçmamaya özen gösterilmek kaydıyla mutlaka tüketilmesi gereken bir meyve olduğunu belirtiyorlar.
1 adet orta boy taze incir bir porsiyon meyveye eşit ve yaklaşık 60 kalori içeriyor. Özellikle diyabet hastaları ve böbrek taşı olanlar inciri doktorlarına danışarak dikkatli tüketmesi gerekir.

DOĞADAKİ SAĞLIK KANALINI SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ:
FACEBOOK:
BLOG:
TWITTER:

BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ:
Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir. Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.

UYARI: Bu bilgiler sağlık siteleri ve sağlık kitaplarından faydalanılarak hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde doktor tavsiyesinin yerine geçmez.

source

You May Also Like